translate website
+31 (0) 36 - 540 40 90

"een perfect advies met oog voor detail"

beeldapparatuur


NEWCASE AUDIOVISUALS is uw partner voor advies en installatie van professionele schermen en aansluitbenodigdheden. Wij bieden een uitgebreide keuze van TV's en professionele monitoren, we verzorgen de aanleg van kabels en sluiten de schermen aan. Graag adviseren wij u welke schermen en welke oplossingen er zijn, voor uw situatie.


Plafond- en muurbevestiging oplossingen

Vogel's is een expert en Europees marktleider in bevestigingssystemen en steunen. Continue innovatie en hoogwaardig design zijn al meer dan 38 jaar de belangrijkste drijfveren. Vogel's Professional ontwikkelt en produceert plaatsings- en bevestigingssystemen voor displays en projectoren. Denk bijvoorbeeld ook aan de mogelijkheid om een scherm of de projector op een Trolley te laten monteren. Door deze oplossing bent u flexibel met de plaatsingsmogelijkheden.

NEWCASE AUDIOVISUALS levert een passende bevestiging op uw locatie.Digitale presentatiescherm

Het revolutionaire digitale presentatiescherm is zeer robuust, geschikt voor bediening met uw vinger of een electronische pen. Het scherm is een "hard" veelzijdig digitaal presentatiescherm, dat u eenvoudig met zowel de vinger als een elektronische pen kunt bedienen. U kunt het scherm tevens als een normaal white board met stiften gebruiken. Door zijn harde werkoppervlak zonder kwetsbare elektro-magnetische velden, is het bord vrijwel niet te beschadigen en dus bij uitstek geschikt voor gebruik bij presentaties.

Het digitale presentatiescherm biedt de unieke mogelijkheid om het scherm met meerdere personen, tegelijkertijd te gebruiken. Hierdoor is het perfect voor bijvoorbeeld groepswerk, educatieve en presentatie werkzaamheden. U kunt tevens met twee handen het scherm bedienen, om bijvoorbeeld in-en uit te zoomen.

Het digitale presentatiescherm is voorzien van een laag reflecterend oppervlak, waardoor er geen hotspot aanwezig is. Dankzij de zestien snelkeuze toetsen, aan beide zijden van het scherm, kunt u verschillende functies snel bedienen om het beste uit uw presentatie te halen.

Kenmerken zijn; Flexibel omgaan met de elektronische pen of vinger bediening.

Interactief groepswerk- meerdere personen kunnen het scherm tegelijkertijd bedienen. Controle- de presentator kan altijd de handeling van een van de personen overnemen. Zacht voor de ogen-laag reflecterend werkoppervlak.


Afmetingen digitale presentatieschermen

63 inch (4:3) B 1283mm x H 961mm

77 inch (4:3) B 1573mm x H 1180mm

88 inch (16:10) B 1888mm x H 1180mm


Voor specifieke informatie omtrent de mogelijkheden geven wij u graag een persoonlijke toelichting.Samsung Hospitality TV. Samsung maakt voor het eerst de energiezuinige LED-TV’s beschikbaar voor de hospitality-branche. Met de onovertroffen beeldkwaliteit van de LED-TV’s zet Samsung direct de nieuwe standaard. Gasten hebben met Internet@TV bovendien het nieuwe teletekst in handen. Internet@TV is de nieuwe manier om informatie en entertainment binnen te halen. Van films, muziek en games, tot het nieuws, weer en verkeer en sociale netwerken, zoals Facebook. Hotels, vakantieparken en fitnesscentra kunnen hiermee een scala aan diensten en actuele content aanbieden, zonder dat zij een duur content systeem hoeven aan te schaffen. "Dankzij succesvolle samenwerkingsverbanden met gerenommeerde partijen weten wij wat voor de hospitality-branche doorslaggevend is op het gebied van in-room entertainment," zegt Daisy van Hulst, B2B Manager Audio en Video van Samsung Benelux.


"Met de nieuwe Samsung Hospitality TV’s kan de hospitalitysector zelfs aan de behoeften voldoen van de gasten die op technologisch gebied trendsettend zijn."

Ultieme combinatie van design en innovatie De Samsung Hospitality TV’s zijn dankzij de ultieme combinatie van een stylish design en technologische innovatie blikvangers in elke hotelkamer of vakantiehuis. Met internet@TV op de Samsung LED-TV’s hebben gasten direct toegang tot het laatste nieuws van o.a. HLN.be, DeMorgen.be, Buienradar en het Verkeerscentrum. Ook hebben zij een wereld van entertainment binnen handbereik. Via Cinenews kunnen zij op de TV op zoek naar de programmatie in de filmzalen, terwijl zij op Facebook een krabbel voor hun vrienden achterlaten. Met ConnectShare Movie en USB 2.0 kunnen de TV’s zelfs worden omgetoverd tot complete home-entertainment centers.

Maximaal gebruiksgemak In het ontwerp van de Samsung Hospitality TV’s is niet alleen rekening gehouden met de gasten, maar ook met de eigenaren, managers en operators. De modellen in de nieuwe TV line-up zijn voorzien van de nieuwste functies om de installatie en het gebruik zo gemakkelijk mogelijk te maken. Zo kunnen de gewenste instellingen op één TV worden geprogrammeerd om deze vervolgens direct te kopiëren naar alle andere toestellen.

Bij de installatie leiden de aanwijzingen op het scherm je probleemloos door de installatie heen. De stapsgewijze instructies verschijnen op het scherm zodra het toestel wordt aangezet. Op de nieuwe Samsung Hospitality TV’s kan nu ook een combinatie van DVB - T / C-zenders (digitale zenders) en analoge zenders in één zenderlijst worden opgeslagen.

Ook is handig dat bij de Samsung Hospitality TV’s met afstandsbedieningen met verschillende codes kan worden gewerkt. Zo kunnen tegelijkertijd tien verschillende TV’s apart bediend worden. Dit is ideaal in situaties waarbij meerdere gebruikers zich in dezelfde ruimte bevinden, zoals in een fitnesszaal of in de zorgsector of op bijvoorbeeld cruiseschepen.

Voor een ongeëvenaarde performance heeft Samsung speciaal voor de Hospitality TV’s speciale functies ontwikkeld, waarmee gasten zich nog meer thuis voelen. Zo bestaat de mogelijkheid om extra luidsprekers aan te sluiten voor in de badkamer. Ook kan persoonlijke audio-apparatuur, zoals een mp3-speler, direct aan de TV worden gekoppeld. Gasten kunnen hierdoor in de hotelkamer of het vakantiehuis comfortabel van hun eigen muziek genieten.


 

NEWCASE AUDIOVISUALS is leverancier van o.a. de volgende merken;