translate website
+31 (0) 36 - 540 40 90

"een perfect advies met oog voor detail"

beveiligingsapparatuur


de juiste camera beveiliging

Steeds vaker wordt de veiligheid van u of uw bezit op de proef gesteld door een overval, inbraak of andere omgevingsfactoren.

Camera beveiliging wordt dan ook vaak toegepast door bedrijven en particulieren, maar het is niet altijd vanzelfsprekend dat de dader(s) in een goede opname kwaliteit, op het beveiligings opname systeem staan. Door uw bedrijfspand, terrein of woning te laten beveiligen met een professionele beveiligings camera, bent u er zeker van dat uw eigendom op de juiste manier bewaakt wordt.


Infrastructuur kabels

Een professionele infrastructuur van bewakingscamera's vraagt tevens om professionele bekabeling. Maar minstens zo belangrijk zijn goede connectoren, koppelstukken en een goed opname systeem. Wanneer u op zoek bent naar randapparatuur en eventuele toebehoren, kijk dan of de nieuwe goederen gecombineerd kunnen worden met uw huidige bewakingscamera set.


Beveiligingscamera's

In de categorie beveiligingscamera's verkopen wij body/ box camera's met en zonder infrarood, dome camera's met en zonder IR, verborgen camera's en zoom camera's. Bekende merken van beveiligingscamera's die wij adviseren zijn o.a. AVTech, Novus, Bosch en Ganz. Professionele merken die zich op het gebied van camera beveiliging ruimschoots bewezen hebben.


NEWCASE AUDIOVISUALS geeft u graag advies over de mogelijkheden, daarnaast kunt u bij ons terecht voor al uw beveiligings toebehoren.