translate website
+31 (0) 36 - 540 40 90

"een perfect advies met oog voor detail"

ICT diensten


Informatie- en communicatie technologie

Wij zijn in staat om elke gewenste omgeving in te richten en durven elke uitdaging aan. We zijn enorm trots om aan te geven dat wij onder andere bekende merken als Apple, HP, Dell, Acer, Cisco, Microsoft en Samsung kunnen leveren.


Behalve het leveren van de aangegeven merken verzorgen wij tevens logistieke diensten.

Wij geloven dat er op ICT-uitgaven altijd bespaard kan worden. Of het nu gaat over de korte termijn -de hardware-, alsook de lange termijn waarin beheer altijd de grootste kostenpost blijkt. Vanuit ons unieke business model denken wij actief mee met onze relaties, om op beide vlakken een meerwaarde te bieden. (Daarin staat standaardisatie centraal.) Door gereserveerde voorraden bij onze leveranciers kunnen wij vlot en adequaat leveren.


Wifi netwerk Wij verzorgen de volledige oplossing voor een Wifi netwerk. Wij leveren en installeren Access Points, Gateway (aansturing AP), databekabeling, routers, Power over Ethernet switches, datakasten, patchkabels, etc. Wij informeren u graag over uw specifieke situatie.


Prijsvergelijk van systemen: dan ontvangen wij graag de volgende gegevens: merk, type en aantal per bestelling en aantal op jaarbasis. Na ontvangst van uw gegevens verzorgen wij een interessante aanbieding.


Wij kunnen onder andere de volgende merken zeer snel leveren: