translate website
+31 (0) 36 - 540 40 90

"een perfect advies met oog voor detail"

Scent / geurbeleving


De eerste indruk van uw gasten wordt voor een groot deel bepaald door de geur die in uw bedrijf aanwezig is. U kunt dit positief beïnvloeden door uw bedrijfsruimte te voorzien van een luxe geurbeleving. Geur is misschien niet het eerste waaraan gedacht wordt als het gaat om de beleving binnen een bedrijf.

Toch kan geur een beleving overbrengen die andere zintuigen niet kunnen ervaren. Ons reukvermogen is direct verbonden met het limbisch systeem, een gebied in de hersenen dat ons 'pleziercentrum' wordt genoemd. Dit gedeelte van de hersenen is het centrum van emotionele stimuli en bepaalt de primaire emoties van mensen. Geur is dan ook zeer bepalend voor de eerste indruk binnen een bedrijfsruimte. Vaak gebeurt dit onbewust, iedereen ademt 30.000 keer per dag en tegelijkertijd worden geuren geregistreerd.

Of u nu een portable systeem kiest, een modulair systeem dat u aan de wand bevestigt, een geursysteem welke u aansluit op uw centrale luchtbehandelingssysteem, met onze verschillende geursystemen hebben wij een op-maat oplossing voor u zodat iedere impressie die uw gast beleeft zowel luxe ‘uitademt’ als uitnodigend voor hen is.

Geurbeleving is breed toepasbaar. Of het nu gaat om een hotel, kledingzaak, zorginstelling, kantooromgeving of een evenement, geur kan overal worden ingezet. Onze geurpartner heeft jarenlange ervaring in de meest uiteenlopende branches. Graag zijn wij u van dienst voor een kennismaking. Voor meer informatie en contactgegevens verwijzen wij u naar onze partner SCENT::LINQ.