translate website
+31 (0) 36 - 540 40 90

"een perfect advies met oog voor detail"

vergaderapparatuur


Infrarood vergadersysteem

Voor vergaderruimten heeft NEWCASE AUDIOVISUALS een infrarood vergadersysteem met excellente geluidskwaliteit. Diverse opstellingen en configuraties zijn eenvoudig te realiseren. Niet afluisterbaar door infrarood communicatie. Het systeem is bestand tegen interferentie en afluistering door derden. Daardoor is het tevens mogelijk gelijktijdig meerdere vergadersystemen in aangrenzende vergaderruimten te gebruiken.

Eenvoudige installatie

Infrarood communicatie betekent dat vergadertoestellen niet meer onderling met kabels dienen te worden verbonden. Het systeem kan daardoor snel worden opgezet, zonder omslachtige bekabeling. Eenvoudige verbinding met coaxkabel. De verbinding tussen de centrale unit en een infrarood zender/ontvanger wordt uitgevoerd met een coaxkabel. Flexibele aanpassing bij verandering van het aantal deelnemers. Per systeem kunnen tot 96 voorzitter en/of deelnemer toestellen worden gebruikt. De draadloze vergadertoestellen maken elke vergaderopstelling mogelijk. Daarbij kan het systeem snel en eenvoudig worden aangepast naar het aantal deelnemers.

Compacte lichtgewicht vergadertoestellen

Elk toestel is voorzien van een ingebouwde luidspreker en spreektoets. Zwanenhalsmicrofoons met een LED-ring zijn in twee lengtes beschikbaar. Bij het indrukken vande spreektoets licht ter indicatie de LED-ring op. De microfoon kan worden afgenomen, zodat minder ruimte nodig is bij het opbergen.

Perfecte verstaanbaarheid en mogelijkheid tot opname

Elk vergadertoestel is voorzien van een ingebouwde luidspreker met een perfecte verstaanbaarheid. De centrale unit is voorzien van een uitgang voor opname.

Voeding naar keuze

De voorzitter en/of deelnemers toestellen worden gevoed uit oplaadbare lithium-ion accu's of via een 9V DC netadapter. Acht lithium-ion accu's kunnen gelijktijdig in vijf uur worden opgeladen.

Extra eigenschappen

  • Het voorzitterstoestel beschikt over een prioriteitstoets waarmee alle overige deelnemers kunnen worden overruled.
  • Indien op de centrale unit, microfoon- of andere apparatuur is aangesloten, wordt deze weergegeven via de luidsprekers van alle vergadertoestellen.
  • Twee zwanenhalsmicrofoon types zijn beschikbaar; de standaard microfoon met een lengte van 368mm en de lange uitvoering van 518mm.
  • Naast plafond- en wandmontage kan een infrarood zender-/ontvangerunit tevens op een microfoonstatief worden gemonteerd.

Uiteraard is er de mogelijkheid voor een demonstratie, laat u informeren naar de oplossingen.


Video conferentie Het Polycom HDX 8000-1080 systeem maakt videoconferenties met collega's, klanten of leveranciers natuurgetrouw. Het lijkt hierdoor alsof men in dezelfde ruimte aanwezig is. Dankzij het scherpe beeld ontgaat u geen enkel detail. Niet in lichaamshouding, maar ook niet in de toonsoort van stemgeluid. Dankzij intelligente echo cancellation techniek en een achtergrond geluid filter, blijft alleen zuiver stemgeluid over. Full Duplex techniek zorgt ervoor dat men gewoon door elkaar heen kan spreken.

Vergaderruimte videoconferentie systeem voor 1-15 personen.

Het Polycom HDX 8000-1080 systeem is een geavanceer HD videosysteem voor kleine vergaderruimtes. Het systeem wordt standaard geleverd inclusief codec HD camera, tafelmicrofoon, afstandsbediening en bekabeling. De camera en microfoon zijn krachtig genoeg om het hele gezelschap tegelijk (maximaal 15 deelnemers) en individuele deelnemers in beeld te brengen.

Deel computer documenten met uw gesprekspartner(s)

Het HDX 8000 systeem is voorzien van People + Content. Met deze software wordt het mogelijk om rechtstreeks beelden vanaf de PC door te sturen aan uw gesprekspartner. Foto's, filmpjes, audiobestanden, technische tekeningen of Word/Excel of Powerpoint bestanden kunt u nu live laten zien aan uw gesprekspartner. Zelfs in HD kwaliteit. Het werkt zeer eenvoudig. Sluit de computer aan op de HDX 8000, druk op de knop en uw PC beeld verschijnt automatisch live bij u en uw gesprekspartner in beeld.

De "weatherman" functie

Polycom HDX 8000 is voorzien van People on Content software. Hiermee kan de spreker zichzelf presenteren over PC content. Zoals een weerman zichzelf over weerkaarten presenteert. Deze functie staat ook bekend als chroma-key technology. Met name in de technische industrie en de medische sector wordt deze functie veel gebruikt. Belangrijk: om deze functie optimaal te kunnen gebruiken, vergt aanpassingen aan de vergaderruimte, zoals een groen achterwand.

Dual Monitor support

Het Polycom HDX 8000 systeem kan op twee schermen tegelijk worden aangesloten. Perfect voor multipoint gesprekken of voor organisaties die veel met PC presentaties werken. Meet één druk op de afstandsbediening is de lay out van de schermen, zeer simpel te bedienen.

Integratie met audiovisuele randapparatuur

Is de beoogde conference omgeving reeds ingericht met audiovisuele apparatuur? Dan is de Polycom HDX 8000 de beste keuze voor uw organisatie. De HDX 8000 kan moeiteloos integreren met speakers, externe microfoons, extra camera's of zelfs smartboards documentenscanners en specialistische medische apparatuur.

Geen gesprekskosten. Bellen via het internet, optioneel ISDN connectie

Een videoconferentie gesprek met een Polycom HDX 8000 is gratis omdat het gesprek via een internetverbinding tot stand komt. Er zijn dus geen operationele kosten. Al vanaf 128 Kbps ervaart de gebruiker vloeiend beeld en geluiddat alleen nog maar scherper wordt bij meer beschikbare bandbreedte. De HDX 8000 is gebaseerd op standaard communicatie protocollen. Hierdoor kan ook worden gebeld met systemen van andere merken. Optioneel kan de HDX 8000 ook over ISDN communiceren. Hiervoor is een BRI/PRI module nodig.

Mix telefoongesprekken met videogesprekken

De HDX 8000 is voorzien van een analoge telefoonpoort. Dit maakt het niet alleen mogelijk om telefoongesprekken te voeren via het systeem, maar ook is het mogelijk om video- en telefoongesprekken te mixen. Start alvast uw videovergadering en bel uw collega in de file met z'n mobiel. Iedereen kan elkaar horen!


NEWCASE AUDIOVISUALS geeft u graag advies over een juiste samenstelling.